dimarts, 29 de gener del 2013

Coca-cola i Catalunya

Tot i que jo no sigui una afeccionada a la beguda més popular del món, no em deixa de sorprendre i crec que és de gran interès la nova col.lecció de quatre llaunes, que es poden trobar en bars i establiments d'hostaleria d'arreu del país espanyol, amb il.lustracions de la cultura popular i tradicional catalana.

Les fogueres de Sant Joan, el llibre i la rosa, la castanyada, gegants, capgrossos i castellers han captat l'atenció de l'empresa Cobega, embotelladora i comercialitzadora de Coca-Cola a l'Estat espanyol. "És una de les sèries que anem traient, com una altra que vam fer amb motiu de l'Eurocopa, sobre pintors, sobre edificis emblemàtics de Barcelona... En aquest cas, vam creure que la cultura popular transmetia al consumidor un sentiment festiu, de bon rotllo, que era interessant", explica el departament de comunicació de Cobega

Des del 2009, l'embotelladora treu al mercat sèries de llaunes amb dissenys específics molt apreciades pels col·leccionistes, i ara ha estat el moment de la cultura popular i tradicional catalana. "Busquem dissenys i motius atractius, que la gent acabi guardant", explica Cobega. L'edició amb motius de cultura popular es troba disponible en format de Coca-Cola Light i Coca-Cola Zero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada