dijous, 27 de setembre del 2012

Els codis QR i el màrqueting ecològic

Els codis QR s'utilitzen com un sistema per vincular el món real amb l'univers online. També mostren una gran ajuda en el màrqueting ecològic, ja que permeten connectar directament els clients a tota aquella informació que interessa mostrar, reduint costos i impactes ambientals. 

Aquí deixem un seguit d'idees viables en l'ús dels QR:

1. Targetes de negoci: Són un mitjà simple i directe per transmetre la informació. Agregar diferents codis QR permet connectar amb informació molt variada (web, promocions, catàlegs, xarxes socials, ...).  
2. Material de màrqueting: Les fires i les exposicions són punts d'accés als contactes potencials i consumidors. Incloure el codi QR a l'estand, cartells de fàcil accés, productes de mostra, etc. redueix les impressions de catàlegs, fullets informatius, flayers, ... aconseguint una informació directe i ampliada.
3. Mitjans impresos: Tot mitjà de publicitat imprès (catàlegs, fulls informatius, promocions, ...) es poden reduir a la mínima expressió amb un codi QR, permetent una renovació constant.
4. Publicitat ampliada: Els mitjans impresos permeten donar un volum de continguts. Introduir un codi QR permet ampliar la informació, accedir a material dinàmic, mostrar demostracions interactives o suport en viu.
5. Dirigir als usuaris a xarxes socials: En targetes de visita, carpetes d'entrega, ... es pot introduir el codi QR dirigint als clients a comtes de LinkedIn, Twitter o Facebook.
6. Envasos o productes: Introduir un codi QR en els envasos o al propi producte, permet tenir un enllaç ràpid a números d'atenció al client, eliminar llibres d'instruccions, manuals, ...
7. Cotxes de l'empresa: Publicitat directe i mòbil, una estalvi en costos i impactes ambientals varis.
8. Cartell de l'empresa: Posar un gran codi QR a l'exterior de l'empresa o establiment, informa a tots els clients del negoci que estar en funcionament.

El màrqueting ecològic és una bona solució per les empreses, ja que mostren una imatge més repesctuosa amb el medi i ajuden a reduir costos i impactes ambientals.
T'hi apuntes??? Jo t'hi ajudo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada